web design Brasov
Energy Carp Baits

Aceste boiliesuri au scris istoria cu litere de aur amintind mereu de incredibila performanța din 2012 când ENERGY CARP BRAȘOV ca și LOT NAȚIONAL a reușit un moment unic în istoria pescuitului sportiv la crap , câștigând în premiera titlul de CAMPIONI MONDIALI performanță cu atât mai impresionată și prin câștigarea  a titlurilor de CAMPIONI MONDIALI  la individual cât și titlul de VICECAMPIONI MONDIALI la individual.

Având la bază făinuri de pește,făinuri de ficat,amestec bogat de semințe,proteină de zer,potențiatori de aromă și gust precum și doze generoase de GLM,caseinat și ROBIN RED.Partea lichidă conține pe lângă trei tipuri de amino-lichide și ficat lichid,N-butiryc,uleiuri esențiale precum și nelipsita betaină.

Gama de top este cea premium însă pentru gamele medium și light sa păstrat calitatea ingredientelor reducându-se regresiv dozajul pentru a da tuturor posibilitatea , atât pescarilor de competiție cât și celor amatori ocazia sa testeze boiliesuri de AUR MONDIAL.

Precizam că gama light nu conține faina de pește.sunt recomandate a fi folosite în orice anotimp iar noi clubul Energy Carp Brașov le recomandăm cu toată încrederea

Copyright © 2018 Energy Carp Baits. All right reserved | Powered by Expert Online