web design Brasov
Energy Carp Baits

Despre noi

Cu toti stim ca marile performante se obtin prin multa munca, daruire si perseverenta, marturie stand trofeele pe care ENERGY CARP BRASOV le-a adaugat in palmares in anul 2012, respectiv titlul de campioni mondiali, atat la echipe cat si la individual, cat si titlu de campioni nationali castigat corect pe balta. In acelasi timp stim ca pentru asemenea rezultate istorice este nevoie si de o nada competitiva.

ENERGY CARP BAITS vi se adreseaza cu o gama completa de nade si momeli, atent testata si selectionata. Nadele si momelile ENERGY CARP BAITS se adreseaza atat pescarilor de competitie cat si celor care practica pescuitul de agrement, avand produse si preturi pentru orice buzunar.

ENERGY CARP BAITS a creat pentru dvs. 3 game de boilies-uri de diferite arome, atat tari cat si solubile: FISH MEAL PREMIUM, BIRD FISH MEDIUM si BIRD FOOD LIGHT. Toate cele 3 game contin la baza fainuri de peste, fainuri de ficat, amestec bogat de seminte, proteine din zer, potentiatori de aroma si gust, precum si doze generoase de GLM, CASEINAT, ROBIN RED. Partea lichida este imbogatita cu 3 tipuri de amino-lichide, ficat lichid, Nbutilic, uleiuri esentiale precum cel de piper negru si nelipsita betaina.

FISH MEAL PREMIUM este varianta de top din gama de nade si momeli ENERGY CARP BAITS, dar si BIRD FISH MEDIUM si BIRD FOOD LIGHT contin aceleasi ingrediente de calitate, diferenta fiind facuta de dozaj. Totodata am creat pentru dvs. si un AMESTEC DE NADIRE foarte bogat in atractanti.

Toate produsele ENERGY CARP BAITS sunt destinate oricarui anotimp si contin ingrediente de cea mai buna calitate pentru ca dvs. sa puteti pescui in aceleasi conditii si de ce nu, sa obtineti aceleasi rezultate cu CAMPIONII MONDIALI.

 

Galerie foto

Copyright © 2017 Energy Carp Baits. All right reserved | Powered by Expert Online